11/09/2024 11/09/2024 Την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει του νέου Σχολικού Έτους τέλεσε σήμερα Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στους δύο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Ιεράς Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία και κάθε από Θεού ευλογία στα παιδιά και τους βρεφονηπιοκόμους, στους γονείς, στους εργαζομένους και...
11 Σεπτεμβρίου, 2024 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2024 - 14:43

Η Ακολουθία του Αγιασμού στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Αγιασμού στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Μητρόπολης Μαρωνείας

Την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει του νέου Σχολικού Έτους τέλεσε σήμερα Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στους δύο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Ιεράς Μητρόπολης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία και κάθε από Θεού ευλογία στα παιδιά και τους βρεφονηπιοκόμους, στους γονείς, στους εργαζομένους και σε όλους όσοι συντελούν στην εύρυθμη λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών της Μητροπόλεως.

 

Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων