23/06/2024 23/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε χθες κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής. Μετά την ευλογία των άρτων, ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα και δανειζόμενος παραδείγματα από την ιστορία της Εκκλησίας μας, εκ των οποίων προκύπτει το δόγμα της Αγίας Τριάδος, δηλαδή τρία πρόσωπα...
23 Ιουνίου, 2024 - 17:48
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2024 - 17:16

Η εορτή της Πεντηκοστής στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Η εορτή της Πεντηκοστής στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε χθες κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Μετά την ευλογία των άρτων, ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα και δανειζόμενος παραδείγματα από την ιστορία της Εκκλησίας μας, εκ των οποίων προκύπτει το δόγμα της Αγίας Τριάδος, δηλαδή τρία πρόσωπα με μία ουσία, ευχήθηκε προς όλους καταλλήλως.

Το πρωί της Κυριακής της Πεντηκοστής, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε και πάλιν στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προέστη της Ακολουθίας του Εσπερινού, ανέπεμψε τις ευχές της γονυκλισίας και ευχήθηκε το Άγιον Πνεύμα να ευλογεί, να αγιάζει και να ανακαινίζει την ζωή όλων μας.

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων