18/09/2024 18/09/2024 Σήμερα Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η πρώτη για το νέο εκκλησιαστικό έτος Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής. Η Ιερατική Σύναξη ξεκίνησε με την Τελετή επί τη ενάρξει του νέου εκκλησιαστικού έτους και ακολούθως έλαβε τον λόγο ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος...
18 Σεπτεμβρίου, 2024 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2024 - 20:46

Ιερατική σύναξη στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ιερατική σύναξη στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Σήμερα Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η πρώτη για το νέο εκκλησιαστικό έτος Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Η Ιερατική Σύναξη ξεκίνησε με την Τελετή επί τη ενάρξει του νέου εκκλησιαστικού έτους και ακολούθως έλαβε τον λόγο ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος καλωσόρισε τους Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως και τους ευχήθηκε ευλογημένο και δημιουργικό το νέο έτος. Τους προέτρεψε να εργασθούν όλοι μαζί με αγάπη και ομοψυχία, με συναίσθηση της υψηλής αποστολής τους, στο γεώργιο της Εκκλησίας προς δόξαν του Παναγίου Ονόματος Του Θεού και για την σωτηρία του λογικού ποιμνίου.

Εν συνεχεία συζητήθηκαν διάφορα θέματα πνευματικής και διοικητικής φύσεως και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση σε διάφορα ζητήματα, που αφορούν την ποιμαντική διακονία της Ενορίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων