09/05/2019 09/05/2019 Με την παρουσία και ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Μαΐου η ορκωμοσία των πτυχιούχων του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας ΔΠΘ. Ο Σεβασμιώτατος, που είναι διδάκτορας του συγκεκριμένου τμήματος και έχει αναπτύξει συνεργασίες με το ακαδημαϊκό προσωπικό, παρέστη στην ορκωμοσία των 49 αποφοίτων και μετέφερε τις...
09 Μαΐου, 2019 - 18:36
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2019 - 18:39

Ο Μητρ. Μαρωνείας ευλόγησε νέους πτυχιούχους του ΔΠΘ

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Μαρωνείας ευλόγησε νέους πτυχιούχους του ΔΠΘ

Με την παρουσία και ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Μαΐου η ορκωμοσία των πτυχιούχων του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας ΔΠΘ. Ο Σεβασμιώτατος, που είναι διδάκτορας του συγκεκριμένου τμήματος και έχει αναπτύξει συνεργασίες με το ακαδημαϊκό προσωπικό, παρέστη στην ορκωμοσία των 49 αποφοίτων και μετέφερε τις ευχές του για καλή σταδιοδρομία και καλή πορεία. Σύσσωμο το προσωπικό του Τμήματος παρέστη στην τελετή ορκωμοσία, με τον πρόεδρο Μανόλη Βαρβούνη και τους καθηγητές να δίνουν τα πτυχία στους φοιτητές. Τον όρκο ανέγνωσε η Χριστίνα Χατζηαθανασίου με βαθμό πτυχίου 8,6.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων