14/09/2023 14/09/2023 Η εορτή της παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Μεσοχωρίου. Ο Σεβασμιώτατος το απόγευμα της Τετάρτης, 13ης Σεπτεμβρίου 2023, παραμονή της Εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού στον εορτάζοντα Ιερό...
14 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2023 - 15:37

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας αναφέρθηκε στη σημασία του Τιμίου Σταυρού στη ζωή των Χριστιανών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας αναφέρθηκε στη σημασία του Τιμίου Σταυρού στη ζωή των Χριστιανών

Η εορτή της παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Μεσοχωρίου.

Ο Σεβασμιώτατος το απόγευμα της Τετάρτης, 13ης Σεπτεμβρίου 2023, παραμονή της Εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυού Μεσοχωρίου και προέστη της λιτανεύσεως της Εικόνος.

Την Πέμπτη, 14ης Σεπτεμβρίου 2023, κυριώνυμη ημέρα της εορτής, ιερούργησε στον ως άνω Ιερό Ναό και τέλεσε την Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ανεφέρθη στη σημασία του Τιμίου Σταυρού στη ζωή των Χριστιανών, και την διά του Σταυρού νίκη της ζωής επί της φθοράς και του θανάτου.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος επεσκέφθη τους δύο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και προσέφερε ευλογία σε όλα τα παιδιά βασιλικό.

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων