17/09/2024 17/09/2024 Σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Θεόδωρος, επισκέφθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωενείας και Κομοτηνής τον Σεβασμιώτατο κ. Παντελεήμονα, ο οποίος τον υποδέχθηκε εγκαρδίως. Συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ιδιαιτέρως θέματα που αφορούν την Εξωτερική Ιεραποστολή και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αφρικανική Ήπειρο. Ο Σεβασμιώτατος παρακάλεσε τον υψηλό...
17 Σεπτεμβρίου, 2024 - 14:08

Ο Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν Θεόδωρος στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν Θεόδωρος στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Θεόδωρος, επισκέφθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωενείας και Κομοτηνής τον Σεβασμιώτατο κ. Παντελεήμονα, ο οποίος τον υποδέχθηκε εγκαρδίως.

Συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ιδιαιτέρως θέματα που αφορούν την Εξωτερική Ιεραποστολή και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αφρικανική Ήπειρο.

Ο Σεβασμιώτατος παρακάλεσε τον υψηλό καλεσμένο του να μεταφέρει την αγάπη και τον σεβασμό του Κλήρου και του Λαού της Ιεράς Μητροπόλεως στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων