Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής
28 Αυγούστου, 2024

Στελέχη νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:

Την Κυριακή, 25η Αυγούστου 2024, αφίχθησαν και φιλοξενήθηκαν στις Εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας  και Κομοτηνής «Παίδων Χώρα», στην παραλία Κρυονερίου Προσκυνητών, πενήντα (50) στελέχη της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, με αρχηγό τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Παπαμανώλη.

Κατά τις ημέρες της παραμονής τους, θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν την θάλασσα, να ξεναγηθούν στην πόλη της Κομοτηνής και στην ευρύτερη περιοχή και να τελέσουν την Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο «Άξιον Εστίν» των Κατασκηνώσεων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, αμέσως μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, όπου συμμετείχε ως συνοδικό μέλος στις εργασίες του μηνός Αυγούστου της Διαρκούς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, τους επισκέφθηκε, εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία τους στη Μητρόπολη, συζήτησε μαζί τους για θέματα νεότητος και τους ευχήθηκε καλή διαμονή.

Ως καταλυκτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική, στην οποία συμμετείχαν και τα στελέχη των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας.

Διαδώστε: