19/06/2023 19/06/2023 Μία εκδήλωση αγάπης, φροντίδας, στήριξης και συμπαράστασης προς του ασθενείς με καρκίνο, έλαβε χώρα χθες, 18 Ιουνίου 2023, στο Γέρακα Αττικής. Με σύνθημα «Οκτώ δήμοι, Μία αγκαλιά ανακούφισης ασθενών με καρκίνο», το Δημαρχιακό Μέγαρο στον Γέρακα, άνοιξε την αγκαλιά του και υποδέχτηκε όλους τους φίλους και συνοδοιπόρους στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο...
19 Ιουνίου, 2023 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2023 - 16:13

Δείτε το ρεπορτάζ του ope.gr στη 2η Πορεία της “Γαλιλαίας” – Όλοι μαζί μία αγκαλιά ανακούφισης ασθενών με καρκίνο

Διαδώστε:
Δείτε το ρεπορτάζ του ope.gr στη 2η Πορεία της “Γαλιλαίας” – Όλοι μαζί μία αγκαλιά ανακούφισης ασθενών με καρκίνο

Μία εκδήλωση αγάπης, φροντίδας, στήριξης και συμπαράστασης προς του ασθενείς με καρκίνο, έλαβε χώρα χθες, 18 Ιουνίου 2023, στο Γέρακα Αττικής.

Με σύνθημα «Οκτώ δήμοι, Μία αγκαλιά ανακούφισης ασθενών με καρκίνο», το Δημαρχιακό Μέγαρο στον Γέρακα, άνοιξε την αγκαλιά του και υποδέχτηκε όλους τους φίλους και συνοδοιπόρους στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο στην «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», ένας διαδημοτικός ετήσιος θεσμός συμπαράστασης και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους ασθενείς με καρκίνο.

Δημοσιογραφική Κάλυψη: Ιωάννα Βουτσή, Πέπη Οικονομάκη. 

Κάμερα: Αντώνης Βαραμπούτης – Ανδρέας Χαλκιόπουλος – Μανώλης Δημελάς

Μονταζ: Κωνσταντίνος Καμινάρης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων