14/06/2024 14/06/2024 Τρία νέα παιδιά, χωρίς να είναι επαγγελματίες, αγωνίστηκαν για 24 ώρες, σε ένα απαιτητικό τρίαθλο 150χλμ στο πλαίσιο της δράσης «ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ», για να στηρίξουν τους ασθενείς της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, να διαδώσουν το πολύτιμο έργο της και να εμπνεύσουν όλους να γίνουν συνοδοιπόροι στη δύσκολη διαδρομή των ασθενών και...
14 Ιουνίου, 2024 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2024 - 15:32

Έκκληση για υποστήριξη του έργου της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Διαδώστε:
Έκκληση για υποστήριξη του έργου της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Τρία νέα παιδιά, χωρίς να είναι επαγγελματίες, αγωνίστηκαν για 24 ώρες, σε ένα απαιτητικό τρίαθλο 150χλμ στο πλαίσιο της δράσης «ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ», για να στηρίξουν τους ασθενείς της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, να διαδώσουν το πολύτιμο έργο της και να εμπνεύσουν όλους να γίνουν συνοδοιπόροι στη δύσκολη διαδρομή των ασθενών και των οικογενειών τους.

Αν επιθυμείτε να γίνετε και εσείς συνοδοιπόροι στη δύσκολη διαδρομή των ασθενών και των οικογενειών τους, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα οδοιπορικά κόστη όλων των αυτοκινήτων για τις κατ΄οικον υπηρεσίες, για ένα χρόνο.

Το ύψος των οδοιπορικών όλων των αυτοκινήτων, που πραγματικά όργωσαν τα Μεσόγεια και τη Λαυρεωτική, τον προηγούμενο χρόνο ανήλθε σε 30,000 ευρώ. 

“Αν θα μπορούσατε να προωθήσετε αυτή την πληροφόρηση, ιδιωτικά σε ανθρώπους που μπορεί να ενδιαφέρονται ή/ και εντός της των εργαζομένων της εταιρίας που εργάζεστε ή και σε ομάδες φίλων αν κάποιος επιθυμεί να μας βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο θα σας ήμασταν ευγνώμονες”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

“H δωρεά, σας έχει τη δύναμη να μας φέρει πιο κοντά σε έναν ακόμα ασθενή και να αλλάξει τη ποιότητα ζωής του”, όπως επισημαίνεται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων