04/08/2024 04/08/2024 Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην τοπική κοινότητα Άριος, του Δήμου Καλαμάτας, μετέβη το πρωί της Κυριακής 4ης Αυγούστου 2024, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας.   Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Σκουράκης, εφημέριος της πλησιόχωρης ενορίας της Αγίας Βαρβάρας Μικρομάνης, ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Γαβράς, εφημέριος της επίσης...
04 Αυγούστου, 2024 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2024 - 13:32

Απονομές οφφικίων στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Απονομές οφφικίων στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην τοπική κοινότητα Άριος, του Δήμου Καλαμάτας, μετέβη το πρωί της Κυριακής 4ης Αυγούστου 2024, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

 

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Σκουράκης, εφημέριος της πλησιόχωρης ενορίας της Αγίας Βαρβάρας Μικρομάνης, ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Γαβράς, εφημέριος της επίσης πλησιόχωρης ενορίας Αγίου Ιωάννου Άμμου, ο εφημέριος της ενορίας Άριος Πρεσβύτερος Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος.

Του ευσεβούς εκκλησιάσματος μετείχαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθ. Βασιλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Ευστ. Αναστασόπουλος και πλήθος μελών του Δημ. Συμβουλίου Καλαμάτας, προεστώτος του Προέδρου αυτού κ. Αναστ. Ηλιόπουλου.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τιμώντας και αναγνωρίζοντας την πολυετή διακονία τους στο Ιερό Θυσιαστήριο απένειμε το οφφίκιο του Οικονόμου στους Πρεσβυτέρους Ιωάννη Γαβρά και Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων