04/09/2024 04/09/2024 Ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν ως το τέλος του μήνα, οι εγγραφές για τη νέα χρονιά, στη Σχολή Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στη Γραμματεία της Σχολής κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή από 7 – 9 μ.μ. στο κτίριο της Σχολής (Μητρ. Χρυσοστόμου Θέμελη 1, 1ος όροφος, έναντι...
04 Σεπτεμβρίου, 2024 - 11:22

Εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν ως το τέλος του μήνα, οι εγγραφές για τη νέα χρονιά, στη Σχολή Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στη Γραμματεία της Σχολής κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή από 7 – 9 μ.μ. στο κτίριο της Σχολής (Μητρ. Χρυσοστόμου Θέμελη 1, 1ος όροφος, έναντι Ι. Ναού Υπαπαντής).

Στη Σχολή διδάσκεται η Βυζαντινή Εκκλησιαστική, η Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική καθώς και τα βασικότερα ελληνικά παραδοσιακά μουσικά όργανα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 27210 – 99095 (ώρες λειτουργίας 7 – 9 μ.μ.) και στο email: [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων