29/05/2024 29/05/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρύσοστομο, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Λυδία-Αντωνία Τρακατέλλη, παρουσία τοπικών στελεχών του ιδίου κόμματος. Την κυρία Τρακατέλλη καλωσόρισε με πολλή χαρά ο Σεβασμιώτατος, με τον όποιο είχαν εποικοδομητική συζήτηση για διάφορα θέματα – προβλήματα που απασχολούν τον Νομό Μεσσηνίας, Ευρωπαϊκά ζητήματα καθώς...
29 Μαΐου, 2024 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2024 - 15:26

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας η υποψήφια Ευρωβουλευτής Λυδία-Αντωνία Τρακατέλλη

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας η υποψήφια Ευρωβουλευτής Λυδία-Αντωνία Τρακατέλλη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρύσοστομο, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Λυδία-Αντωνία Τρακατέλλη, παρουσία τοπικών στελεχών του ιδίου κόμματος.

Την κυρία Τρακατέλλη καλωσόρισε με πολλή χαρά ο Σεβασμιώτατος, με τον όποιο είχαν εποικοδομητική συζήτηση για διάφορα θέματα – προβλήματα που απασχολούν τον Νομό Μεσσηνίας, Ευρωπαϊκά ζητήματα καθώς και για προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε την υποψήφια Ευρωβουλευτή για την επίσκεψη, ευχόμενος δύναμη στο υπόλοιπο του προεκλογικού αγώνα και κάθε επιτυχία στην υποψηφιότητά της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων