06/08/2024 06/08/2024 Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2024 ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού στον φερώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αλσουπόλεως στη Νέα Ιωνία. Του Πανηγυρικού Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ...
06 Αυγούστου, 2024 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2024 - 10:58

Αρχιερατικός Εσπερινός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Ν. Ιωνία

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Ν. Ιωνία

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2024 ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού στον φερώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αλσουπόλεως στη Νέα Ιωνία.

Του Πανηγυρικού Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ με τη συμμετοχή πλειάδας κληρικών τόσο της τοπικής Εκκλησίας της Νέας Ιωνίας, όσο και άλλων Ιερών Μητροπόλεων.

Το παρών έδωσαν μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Νέας Ιωνίας, εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων, φορείς της πόλεως και πλήθος πιστών.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στο θεολογικό περιεχόμενο της εορτής της Μεταμορφώσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων