Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας
26 Αυγούστου, 2024

Υποδοχή Τιμίου Ξύλου και Ιερού Λειψάνου Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 στις 7:00 το απόγευμα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, θα υποδεχθεί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Νέας Φιλαδέλφειας, τεμάχιο Τιμίου Ξύλου και Ιερού Λειψάνου Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Τα ιερά κειμήλια θα κομίσει ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Φωκίδος και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ, όπου και φυλάσσονται, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης με συνοδεία πατέρων.

Την ίδια ημέρα στις 7:15 το απόγευμα θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ.

Ανήμερα της εορτής της Αποτομής της Τιμίας κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024 στις 7:00 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Φωκίδος κ. Θεοκτίστου και Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας θα τελεστεί ο μεθέορτος Εσπερινός και ακολούθως στις 7:15 θα γίνει λιτάνευση της ιεράς εικόνος και των ιερών θησαυρισμάτων.

 

Διαδώστε: