22/07/2020 22/07/2020 Αγρυπνία και προσευχή για να βοηθήσει η Παναγία την πατρίδα μας και ενόψει της μουσουλμανικής προσευχής στην Αγία Σοφία αποφάσισε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.  «Αύριο, Πέμπτη 23 Ιουλίου, το βράδυ, από τις 8.30 μ.μ. έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, στο Παλατάκι της Καλαμαριάς, αγρυπνούμε και προσευχόμαστε για τη Μεγάλη Εκκλησία, την...
22 Ιουλίου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2020 - 17:21

Αγρυπνούμε για την Αγία Σοφία!

Διαδώστε:
Αγρυπνούμε για την Αγία Σοφία!

Αγρυπνία και προσευχή για να βοηθήσει η Παναγία την πατρίδα μας και ενόψει της μουσουλμανικής προσευχής στην Αγία Σοφία αποφάσισε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς. 

«Αύριο, Πέμπτη 23 Ιουλίου, το βράδυ, από τις 8.30 μ.μ. έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, στο Παλατάκι της Καλαμαριάς, αγρυπνούμε και προσευχόμαστε για τη Μεγάλη Εκκλησία, την Αγία Σοφία, για τον Πατριάρχη μας και τους Ρωμιούς της Πόλης, για την Ρωμιοσύνη ολάκερη. Αγρυπνούμε και προσευχόμαστε για την γαλανόλευκη πατρίδα μας, την Ελλάδα, που τόσο δοκιμάζεται.

Κατά την αγρυπνία θα τεθεί σε προσκύνηση η θαυματουργός ιερά εικόνα της Παναγίας Ηλιόκαλλης, η οποία μεταφέρθηκε, κατά τον ξεριζωμό, από την Ανατολική Θράκη στους Νέους Επιβάτες.

Αγρυπνούμε και προσευχόμαστε, για την Αγια-Σοφιά, γιατί η προσευχή είναι η δύναμη των πιστών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων