05/06/2023 05/06/2023 Με την παρουσία χιλιάδων πιστών εορτάστηκε σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023, η μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, στην ομώνυμη περιοχή της Ακτής Θερμαϊκού, της Ιερά Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς. Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr Του πανηγυρικού Όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς...
05 Ιουνίου, 2023 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2023 - 12:01

Φωτορεπορτάζ ope.gr: Η μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Ακτής Θερμαϊκού

Διαδώστε:
Φωτορεπορτάζ ope.gr: Η μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Ακτής Θερμαϊκού

Με την παρουσία χιλιάδων πιστών εορτάστηκε σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023, η μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, στην ομώνυμη περιοχή της Ακτής Θερμαϊκού, της Ιερά Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

  • Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

Του πανηγυρικού Όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν, ο προϊστάμενος του ναού αρχιμ. Καλλίνικος Παπαδόπουλος, ο αρχιμ. Νικόδημος Δράκος εκ της Ιεράς Μητροπολεως Τρίκκης, ο Στρατιωτικός Ιερέας του Γ’ ΣΣ

πρωτ. Ιωάννης Καραγιάννης και ιερείς και διάκονοι της προσφυγικής μητρόπολης.

Μεταξύ των πιστών παρευρέθηκαν Βουλευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των στρατιωτικών, αστυνομικών και λιμενικών αρχών καθώς και φορέων της περιοχής.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος τον οποίο μπορείτε να ακούσετε στο ακόλουθο ηχητικό αρχείο:

 

Αμέσως μετά την απόλυση της Λειτουργίας τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας αφιέρωσαν στο Σεβασμιώτατο τραγούδια.

         

Διαβάστε ακόμη: Φωτορεπορτάζ ope.gr: Η πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Ακτής Θερμαϊκού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων