Ι.Μ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς
05 Αυγούστου, 2024

Η Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς συγχαίρει δύο Καλαμαριώτες Ολυμπιονίκες

Διαδώστε:

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, με αφορμή την επιτυχία δύο δικών της παιδιών κατά τους διεξαγωμένους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, συγχαίρει θερμά τους αθλητές Πέτρο Γκαιδατζή και Χριστίνα Μπούρμπου, για τις θέσεις που κατέκτησαν, ο μεν Πέτρος Γκαϊδατζής ως χάλκινος Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία, η δε Χριστίνα Μπούρμπου για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο ίδιο αγώνισμα.

“Η τοπική μας Εκκλησία καυχάται για τους δύο Ολυμπιονίκες της, για τους κόπους και τις προσπάθειές τους και είναι υπερήφανη που ανέβασαν την προσφυγομάνα Καλαμαριά στα υψηλά Ολυμπιακά βάθρα”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης.

Με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, την Τρίτη 6η Αυγούστου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Θείας Μεταμορφώσεως Καλαμαριάς, θα τιμηθεί ο Πέτρος Γκαϊδατζής με τον Μεγαλόσταυρο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευγενίου του Τραπεζουντίου και με τον επετειακό Σταυρό των 50 χρόνων της τοπικής Εκκλησίας.

Την ίδια τιμή θα λάβει και η Χριστίνα Μπούρμπου σε εύθετο χρόνο.

Δείτε την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Πέτρο Γκαϊδατζή και στον Αντώνη Παπακωνσταντίνου για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού:

Διαδώστε: