29/05/2024 29/05/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024, ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος και Φιλοσόφου Ιουστίνου, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιουστίνος. Το εόρτιο πρόγραμμα έχει ως εξής: ‣ Παρασκευή 31η Μαΐου, και ώρα 7 μετά μεσημβρίαν, θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό...
29 Μαΐου, 2024 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2024 - 19:12

Πρόγραμμα εορτής Αγίου Ιουστίνου και Ονομαστηρίων Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτής Αγίου Ιουστίνου και Ονομαστηρίων Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024, ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος και Φιλοσόφου Ιουστίνου, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιουστίνος.

Το εόρτιο πρόγραμμα έχει ως εξής:

‣ Παρασκευή 31η Μαΐου, και ώρα 7 μετά μεσημβρίαν, θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.
‣ Σάββατο 1η Ιουνίου, Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας, από τις 6 το απόγευμα έως αργά το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις εόρτιες ευχές κλήρου, αρχόντων και λαού στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας (Τ. Καρατάσου 8).

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος παρακαλεί θερμότατα, όσοι επιθυμούν, αντί δώρων, να ενισχύσουν τις φιλανθρωπικές ανάγκες του Γ.Φ.Τ. της Ιεράς Μητρόπολης, που τις μέρες αυτές είναι ιδιαιτέρως αυξημένες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων