09/10/2023 09/10/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του στις 12 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την ιερή μνήμη του πατρός Συμεών του Νέου Θεολόγου. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται: “στις 12 Οκτωβρίου, η Εκκλησία μας τιμά την ιερή μνήμη του οσίου Πατρός ημών Συμεών του Νέου Θεολόγου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ....
09 Οκτωβρίου, 2023 - 10:28
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2023 - 10:31

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του στις 12 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την ιερή μνήμη του πατρός Συμεών του Νέου Θεολόγου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται: “στις 12 Οκτωβρίου, η Εκκλησία μας τιμά την ιερή μνήμη του οσίου Πατρός ημών Συμεών του Νέου Θεολόγου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, ο οποίος την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήριά του, δεν θα εορτάσει ούτε και θα δεχθεί επισκέψεις.

Όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να του εκφράσουν τις ευχές τους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής μετά το πέρας του Εσπερινού και της θείας Λειτουργίας.

Επικαλούμενος εν αγάπη την ευλογία του Θεού σε όλους, παρακαλεί να προσεύχονται γι᾽ αυτόν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων