17/12/2018 17/12/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας χοροστάτησε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο την Κυριακή των αγίων Προπατόρων 16 Δεκεμβρίου 2018. Ο Σεβασμιώτατος, αποκωδικοποιώντας τα μεγάλα και ιερά μηνύματα της Ευαγγελικής Περικοπής, φώτισε τη σκηνή του Μεγάλου Δείπνου και  αναφέρθηκε στη μεγάλη αγάπη του Θεού Πατέρα που μέσα στους αιώνες, διηνεκώς, εκπέμπει προσκλήσεις και περιμένει με αγωνία την...
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:19

Μητρ.Νεαπόλεως: Θα περάσουμε από την κατηγορία των «κλητών» του Θεού  σε εκείνη  «των εκλεκτών» Του;

Διαδώστε:
Μητρ.Νεαπόλεως: Θα περάσουμε από την κατηγορία των «κλητών» του Θεού  σε εκείνη  «των εκλεκτών» Του;

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας χοροστάτησε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο την Κυριακή των αγίων Προπατόρων 16 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Σεβασμιώτατος, αποκωδικοποιώντας τα μεγάλα και ιερά μηνύματα της Ευαγγελικής Περικοπής, φώτισε τη σκηνή του Μεγάλου Δείπνου και  αναφέρθηκε στη μεγάλη αγάπη του Θεού Πατέρα που μέσα στους αιώνες, διηνεκώς, εκπέμπει προσκλήσεις και περιμένει με αγωνία την ανταπόκριση του πλάσματός Του.

Ο άνθρωπος απορροφημένος απ’ τις καθ’ ημέραν μέριμνες θέτει στη ζωή του άλλες προτεραιότητες με αποτέλεσμα να μένει μακριά από το « βασιλικό» τραπέζι της χάριτος, μόνιμα «πεινασμένος»  και ενδεής. Τα Χριστούγεννα αποτελούν μια δοκιμασία στη λογική μας και στην πίστη μας: θα περάσουμε από την κατηγορία των «κλητών» του Θεού  σε εκείνη  «των εκλεκτών» Του;

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων