01/02/2019 01/02/2019 Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας μετέβη, έπειτα από πρόσκληση των Διευθυντών, και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα στο 2ο Γυμνάσιο Εχεδώρου στα Διαβατά και στο 2ο Γενικό Λύκειο Εχεδώρου στη Μαγνησία, υπογραμμίζοντας το παράδειγμα των εν Αγίοις Πατέρων ημών Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του...
01 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:51

Κοπή βασιλόπιτας σε σχολεία από τον Μητρ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας σε σχολεία από τον Μητρ. Νεαπόλεως

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας μετέβη, έπειτα από πρόσκληση των Διευθυντών, και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα στο 2ο Γυμνάσιο Εχεδώρου στα Διαβατά και στο 2ο Γενικό Λύκειο Εχεδώρου στη Μαγνησία, υπογραμμίζοντας το παράδειγμα των εν Αγίοις Πατέρων ημών Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, προστατών των γραμμάτων και της παιδείας, και ευχόμενος σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά μέσα στη χάρη και την ευλογία του Αγίου Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων