21/12/2023 21/12/2023 Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους ο Σεβ. Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου τους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, τους φιλοξενουμένους στις Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκαταστασης Ψυχαργώς και τους τροφίμους του Ευγηρίας Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να ευχηθεί σ’ αυτούς για τις άγιες ημέρες. Τον...
21 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 13:31

Το Νοσοκομείο Πρεβέζης επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος ενόψει των Χριστουγέννων

Διαδώστε:
Το Νοσοκομείο Πρεβέζης επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος ενόψει των Χριστουγέννων

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους ο Σεβ. Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου τους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, τους φιλοξενουμένους στις Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκαταστασης Ψυχαργώς και τους τροφίμους του Ευγηρίας Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να ευχηθεί σ’ αυτούς για τις άγιες ημέρες.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Σκανδάλης και ο έχων την ποιμαντική μέριμνα των ασθενών Αιδεσ. Πρωτ. Αλέξανδρος Τζίμας.

Σε όλους ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευλογία του, απηύθυνε λόγια πατρικής αγάπης και μοίρασε αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων