02/07/2023 02/07/2023 Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας υποδέχτηκε η ενορία των Αγίων Παντελεήμονος και Ελευθερίου,στην πλατεία του οικισμού στην Ξάνθη το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023. Παρουσία κληρικών και πλήθους πιστών, η Ιερά Εικόνα με λιτανευτική πομπή στους κομίσθηκε στον Ιερό Ναό, όπου πραγματοποιήθηκε η ενθρόνιση της και τελέστηκε Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος. ...
02 Ιουλίου, 2023 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2023 - 15:08

Η Ξάνθη υποδέχτηκε αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας

Διαδώστε:
Η Ξάνθη υποδέχτηκε αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας

Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας υποδέχτηκε η ενορία των Αγίων Παντελεήμονος και Ελευθερίου,στην πλατεία του οικισμού στην Ξάνθη το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023.

Παρουσία κληρικών και πλήθους πιστών, η Ιερά Εικόνα με λιτανευτική πομπή στους κομίσθηκε στον Ιερό Ναό, όπου πραγματοποιήθηκε η ενθρόνιση της και τελέστηκε Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος.

Το πρωί της  Κυριακής 2 Ιουλίου τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Παντελεήμονος.

   

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων