24/08/2024 24/08/2024 Με ιδιαίτερη κατάνυξη εορτάστηκε η Απόδοση της Θεομητορικής εορτής της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας κατά το διήμερο 22-23 Αυγούστου. Στην Πάρο και συγκεκριμένα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης, των Ιερών Ακολουθιών, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου, προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος κατά την...
24 Αυγούστου, 2024 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2024 - 9:59

Η Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Μητρόπολη Παροναξίας

Διαδώστε:
Η Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Μητρόπολη Παροναξίας

Με ιδιαίτερη κατάνυξη εορτάστηκε η Απόδοση της Θεομητορικής εορτής της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας κατά το διήμερο 22-23 Αυγούστου.

Στην Πάρο και συγκεκριμένα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης, των Ιερών Ακολουθιών, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου, προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος κατά την παραμονή της εορτής χοροστάτησε στον Εσπερινό, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και κήρυξε τον θείο λόγο.

Κατά δε την κυριώνυμο ημέρα, χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού κήρυξε τον θείο λόγο και στο τέλος της Θείας Λειτουργίας προέστη της Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων