18/07/2024 18/07/2024 Με ιδιαίτερη κατάνηξη εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης της θαυματουργού στην Κόρωνο της Νάξου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 το πρωί μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό της Αγίας Μαρίνης στην Κόρωνο της Νάξου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας....
18 Ιουλίου, 2024 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2024 - 15:17

Η εορτή της Αγίας Μαρίνης στην Κόρωνο της Νάξου

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Μαρίνης στην Κόρωνο της Νάξου

Με ιδιαίτερη κατάνηξη εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης της θαυματουργού στην Κόρωνο της Νάξου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 το πρωί μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό της Αγίας Μαρίνης στην Κόρωνο της Νάξου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Γεώργιος Ρουσάκης, Νάξιος τη καταγωγή. Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης, Ιατρός – Αναισθησιολόγος, επί Βαθμώ Διευθυντή στο Νοσοκομείο Ε.Ε.Σ. Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιο του Οικονόμου στον Εφημέριο της Ενορίας π. Στυλιανό Τσούγκα και απηύθυνε ευχές προς τους Κληρικούς και το πολυπληθές εκκλησίασμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων