16/04/2022 16/04/2022 Κατόπιν ευγενούς πρόσκλησης του νέου Κεντρικού Λιμενάρχου Πατρών κ. Λαζάρου Χανουμίδη, ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος μετέβη στο κεντρικό Λιμεναρχείο του τρίτου Λιμένος της Χώρας. Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με εκδηλώσεις βαθέος σεβασμού, τόσον από τον κ. Λιμενάρχη, όσο και από όλο το προσωπικό. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία του μικρού Αγιασμού, ευλόγησε όλους, τους έχοντας...
16 Απριλίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2022 - 21:05

Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Πατρών στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών

Διαδώστε:
Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Πατρών στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών

Κατόπιν ευγενούς πρόσκλησης του νέου Κεντρικού Λιμενάρχου Πατρών κ. Λαζάρου Χανουμίδη, ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος μετέβη στο κεντρικό Λιμεναρχείο του τρίτου Λιμένος της Χώρας. Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με εκδηλώσεις βαθέος σεβασμού, τόσον από τον κ. Λιμενάρχη, όσο και από όλο το προσωπικό.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία του μικρού Αγιασμού, ευλόγησε όλους, τους έχοντας σχέση με την ως άνω Υπηρεσία, οι οποίοι ασπάσθηκαν με ευλάβεια τον Τίμιο Σταυρό και εν συνεχεία ράντισε με Αγιασμό, όλους τους χώρους του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Στην προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά του για την πρόσκληση και διά τον συμπνευματισμό με τον Κεντρικό Λιμενάρχη και όλους τους εκεί εργαζομένους και μίλησε για το θείο Πάθος και την Ανάσταση του Κυρίου, ευχηθείς στον εορτάζοντα τα ονομαστήριά του Λιμενάρχη, κ. Λάζαρο Χανουμίδη τα δέοντα, αλλά και σε όλους υγεία και κάθε ευλογία από τον Θεό και μάλιστα εν’ όψει της λαμπράς και πανευφροσύνου εορτής του Πάσχα.

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του στο Λιμεναρχείο, για την ευλογία με την τέλεση του Αγιασμού, όπως και για την εν γένει στήριξη της τοπικής Εκκλησίας στο έργο και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Κεντρικού Λιμεναρχείου. Προσέφερε δε στον Σεβασμιώτατο τον θυρεό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, ως ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων