29/07/2024 29/07/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος δέχθηκε την επίσκεψη ομάδας, Ανθυπολοχαγών, ανδρών και γυναικών, οι οποίοι εκπαιδεύονται αυτή την περίοδο στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) Πατρών. Τους Ανθυπολοχαγούς συνόδευσε ο Διοικητής του ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος Γεώργιος Αλεξίου. Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε με αγάπη τους νέους και τις νέες Ανθυπολοχαγούς, τους μίλησε για τον Απόστολο Ανδρέα και την...
29 Ιουλίου, 2024 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2024 - 18:27

Επίσκεψη Ανθυπολοχαγών του ΚΕΤΧ Πατρών στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Επίσκεψη Ανθυπολοχαγών του ΚΕΤΧ Πατρών στον Μητροπολίτη Πατρών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος δέχθηκε την επίσκεψη ομάδας, Ανθυπολοχαγών, ανδρών και γυναικών, οι οποίοι εκπαιδεύονται αυτή την περίοδο στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) Πατρών.

Τους Ανθυπολοχαγούς συνόδευσε ο Διοικητής του ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος Γεώργιος Αλεξίου.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε με αγάπη τους νέους και τις νέες Ανθυπολοχαγούς, τους μίλησε για τον Απόστολο Ανδρέα και την Αποστολική πόλη των Πατρών και απάντησε σε ερωτήσεις των παιδιών, τα οποία εξέπληξαν με την ευγένεια και την βαθειά τους πίστη στο Θεό, την προσήλωσή τους στις πνευματικές αξίες και την αγάπη τους για την Πατρίδα.

Με αφορμή την καταγωγή του καθενός από την πόλη τους ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την εκκλησιαστική και γενικότερη ιστορία του τόπου τους και για την προσφορά στην πορεία των εθνικών πραγμάτων, αλλά και γενικότερα.

Προς όλους προσέφερε από μία εικόνα του Αποστόλου Ανδρέου και τους ευχήθηκε να έχουν πίστη στο Θεό και ανδρείο φρόνημα για την προάσπιση των ιερών και των οσίων της Πατρίδος μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων