19/12/2020 19/12/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ μίλησε για το άνοιγμα των εκκλησιών τις ημέρες των Χριστουγέννων κι εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την απόφαση αυτή και υποστήριξε πως θα αποτελέσει μεγάλη ανακούφιση για τους πιστούς το άνοιγμα των εκκλησιών. Ακόμα ο Σεβασμιώτατος, μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Μέγκα, αναφέρθηκε στον Ραδιομαραθώνιο αγάπης για τις...
19 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2020 - 10:41

“Μεγάλη ανακούφιση για τους πιστούς το άνοιγμα των Εκκλησιών”

Διαδώστε:
“Μεγάλη ανακούφιση για τους πιστούς το άνοιγμα των Εκκλησιών”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ μίλησε για το άνοιγμα των εκκλησιών τις ημέρες των Χριστουγέννων κι εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την απόφαση αυτή και υποστήριξε πως θα αποτελέσει μεγάλη ανακούφιση για τους πιστούς το άνοιγμα των εκκλησιών.

Ακόμα ο Σεβασμιώτατος, μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Μέγκα, αναφέρθηκε στον Ραδιομαραθώνιο αγάπης για τις ευάλωτες ομάδες που διοργανώνεται στον Πειραιά με τη στήριξη του MEGA και της Πειραϊκής εκκλησίας. Για τον Ραδιομαραθώνιο αγάπης είπε πως μέσω αυτού προσπαθούν στο μεγάλο λιμάνι της χώρας να ανακουφίζουν τις ανάγκες των ανθρώπων, αδιακρίτως ποιοι είναι και από πού είναι, και σε αυτό συμπαραστάτη έχουν τον Ευάγγελο Μαρινάκη, στον οποίο εξέφρασε τις ευχαριστίες του.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους δύναμη και πιστότητα στις αξίες της ζωής:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων