Ι.Μ. Πειραιώς
29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρεπορτάζ για την επερχόμενη φιλανθρωπική συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Διαδώστε:

Η μεγάλη συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς με σκοπό και στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα  30 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:00, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής με τη φιλική συμμετοχή του Κώστα Καραφώτη.

Στη φιλανθρωπική συναυλία, στην οποία θα τραγουδήσει και η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, αναφέρθηκαν σήμερα στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα, οι οποίοι μαζί με τον Δημήτρη Αλφιέρη, θα παρουσιάσουν τη φιλανθρωπική βραδιά.

Επίσης το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ALPHA παρουσίασε σχετικό ρεπορτάζ.

Η συναυλία αυτή, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την Μητρόπολη Πειραιώς, πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και την συνεργασία του Δήμου Πειραιά.

Διάθεση προσκλήσεων γίνεται από τους Ιερούς Ναούς και το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία», από τα Εκπαιδευτήρια της Τοπικής Εκκλησίας, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς έναντι του σταθμού METRO, από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και ηλεκτρονικά από τo ticketservices.gr.

Διαδώστε: