07/09/2024 07/09/2024 Με αφορμή της επετείου του Ιωβηλαίου, των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου Περιστερίου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγορίου και με την συμμετοχή όλου του Ιερού Κλήρου της Μητροπόλεως. Στην επετειακή αυτη Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Δήμαρχος...
07 Σεπτεμβρίου, 2024 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2024 - 18:50

Επετειακή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τα 50 χρόνια της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου

Διαδώστε:
Επετειακή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τα 50 χρόνια της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου

Με αφορμή της επετείου του Ιωβηλαίου, των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου Περιστερίου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγορίου και με την συμμετοχή όλου του Ιερού Κλήρου της Μητροπόλεως.

Στην επετειακή αυτη Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας & Προσχολικής Αγωγής Μαίρη Τσιώτα , ο Βουλευτής ΝΔ Β2 Δυτικού Τομέα Γιαννης Λοβέρδος η Δημοτική Συμβουλος Ζωή Αμαξοπούλου.

Πηγή: metinpena

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων