27/08/2024 27/08/2024 Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση και σύσταση της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου, με την απαρχή της Ινδίκτου, δηλαδή του Νέου Εκκλησιαστικού έτους, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου από τις 7:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου Περιστερίου, η ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία...
27 Αυγούστου, 2024 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2024 - 12:05

Επετειακό Συλλείτουργο στο Περιστέρι

Διαδώστε:
Επετειακό Συλλείτουργο στο Περιστέρι

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση και σύσταση της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου, με την απαρχή της Ινδίκτου, δηλαδή του Νέου Εκκλησιαστικού έτους, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου από τις 7:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου Περιστερίου, η ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγορίου και με την συμμετοχή όλου του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητρόπολης.

“Η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί για να ευχαριστήσουμε κλήρος και λαός σε κλίμα ειρήνης και ενότητος το Δωρεοδότη Θεό που μας αξίωσε να εορτάζουμε τα 50 χρόνια της τοπικής μας Εκκλησίας. Προτρέπουμε τους πάντας για την παρουσία και την συμμετοχή τους εις το Ποτήριον της Ζωής”, αναφέρει η σχετική ανακοίνση της Ιεράς Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων