20/01/2022 20/01/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου ανακοίνωσε ότι επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Γρηγορίου του Θεολόγου, ημέρα που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος άγει τα  ονομαστήριά του, ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 στις 6:00μ.μ. στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Εορτής και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 θα ιερουργήσει στον Καθεδρικό...
20 Ιανουαρίου, 2022 - 11:12

Μόνο στο ναό θα δεχθεί ευχές για τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Διαδώστε:
Μόνο στο ναό θα δεχθεί ευχές για τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου ανακοίνωσε ότι επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Γρηγορίου του Θεολόγου, ημέρα που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος άγει τα  ονομαστήριά του, ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 στις 6:00μ.μ. στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Εορτής και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 θα ιερουργήσει στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος λόγω των επιδημιολογικών καταστάσεως θα δεχθεί τις ευχές του Ιερού Κλήρου και του λαού ΜΟΝΟ μετά το πέρας των Ακολουθιών στον Καθεδρικό Ιερό Ναό.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα για την καταπολέμηση της διασποράς του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων