25/10/2024 25/10/2024 Την Πρόεδρο κυρία Γεωργία Κολεσιώτου και τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» δέχθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, στο Επισκοπείο Κιλκίς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δράσεις του Συλλόγου για την πρόληψη, μιας και ο μήνας Οκτώβριος έχει χαρακτηριστεί...
25 Οκτωβρίου, 2024 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2024 - 19:03

Η Ιερά Μητρόπολη Κιλκισίου στον αγώνα για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Κιλκισίου στον αγώνα για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

Την Πρόεδρο κυρία Γεωργία Κολεσιώτου και τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» δέχθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, στο Επισκοπείο Κιλκίς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δράσεις του Συλλόγου για την πρόληψη, μιας και ο μήνας Οκτώβριος έχει χαρακτηριστεί ως μήνας κατά του καρκίνου του μαστού.

Βέβαια οι δράσεις υλοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους αλλά πλέον προστίθενται και δράσεις που προβάλλουν την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού στους άνδρες.

Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και ο Σύλλογος έχουν συμφωνήσει να υλοποιήσουν κοινές ενημερωτικές δράσεις που επεκταθούν σε όλους τους Ιερούς Ναούς.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Πολιούχων του Κιλκίς, Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί δωρεά του μυελού των οστών σ την προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία.

Θα διαβαστεί σχετική Εγκύκλιος στους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεώς Πολυανής και Κιλκισίου την Κυριακή 17η Νοεμβρίου 2024.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων