02/03/2022 02/03/2022 “Προσευχόμαστε στον Κύριο της ειρήνης και του αγιασμού να πρυτανεύσει η ειρήνη στην γη και η φιλαδελφία να δώσει καρπούς ενότητας και καταλλαγής”είπε ο  Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος σε εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης τον Αγιασμό και την κοπή της Βασιλόπιττας, την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022...
02 Μαρτίου, 2022 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2022 - 10:34

Κιλκισίου Βαρθολομαίος: “Προσευχόμαστε να πρυτανεύσει η ειρήνη”

Διαδώστε:
Κιλκισίου Βαρθολομαίος: “Προσευχόμαστε να πρυτανεύσει η ειρήνη”

“Προσευχόμαστε στον Κύριο της ειρήνης και του αγιασμού να πρυτανεύσει η ειρήνη στην γη και η φιλαδελφία να δώσει καρπούς ενότητας και καταλλαγής”είπε ο  Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος σε εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης τον Αγιασμό και την κοπή της Βασιλόπιττας, την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 ενώ νωρίτερα μετέβη στον λόφο του Αγίου Γεωργίου,στο χιονισμένο Κιλκίς, για να πραγματοποιήσει τρισάγιο επι του τάφου του μακαριστού προκατόχου του,κυρού Εμμανουήλ,καθότι σαν σήμερα πριν έναν χρόνο, κοιμήθηκε εν Κυρίω.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων