16/01/2024 16/01/2024 Τα Γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, στις 16 Ιανουαρίου 2024, με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας. Αφού ευλόγησε τον πλακούντα και ευχήθηκε καταλλήλως σε όλους ψυχική και σωματική υγεία και δύναμη για το ευθυνοφόρο και πολύτιμο έργο που προσφέρουν στην μαθητιώσα νεολαία, συνεχάρη τόσο την προϊσταμένη, όσο...
16 Ιανουαρίου, 2024 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 21:44

Ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος στα Γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος στα Γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς

Τα Γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, στις 16 Ιανουαρίου 2024, με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας.

Αφού ευλόγησε τον πλακούντα και ευχήθηκε καταλλήλως σε όλους ψυχική και σωματική υγεία και δύναμη για το ευθυνοφόρο και πολύτιμο έργο που προσφέρουν στην μαθητιώσα νεολαία, συνεχάρη τόσο την προϊσταμένη, όσο και τα στελέχη που εργάζονται στη Διεύθυνση και στα πρόσωπά τους, όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού Κιλκίς που μένουν προσηλωμένοι στο λειτούργημά τους και συμβάλλουν στη διαπαιδαγώγηση των νέων, μαζί με την Εκκλησία και την οικογένεια.

Ενημερώθηκε ακόμη από την κα Λαμπρινή Φρόση, προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας για το παραχθέν έργο και την πορεία του, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της αποστολής τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων