17/06/2024 17/06/2024 Το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Ιουνίου 2024, όμιλος προσκυνητών από την Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου και την ενορία του Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, συνοδευόμενοι από τους εφημερίους του Ναού, επισκέφθηκαν το Ρέθυμνο και ειδικώτερα τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου πόλεως Ρεθύμνης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, μαζί...
17 Ιουνίου, 2024 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2024 - 17:51

Προσκυνητές από τη Νεάπολη Λασιθίου στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Διαδώστε:
Προσκυνητές από τη Νεάπολη Λασιθίου στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Ιουνίου 2024, όμιλος προσκυνητών από την Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου και την ενορία του Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, συνοδευόμενοι από τους εφημερίους του Ναού, επισκέφθηκαν το Ρέθυμνο και ειδικώτερα τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου πόλεως Ρεθύμνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, μαζί με τον Αιδεσιμολ. Πρωτ. Χαράλαμπο Καμηλάκη, Προϊστάμενο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, υποδέχθηκαν με χαρά τους προσκυνητές, τους ομίλησαν για την ιστορία του Ναού και τους διένειμαν βιβλία και ευλογίες, ευχόμενοι πάντοτε να είναι θεοτοκοσκέπαστη η ζωή και η πορεία τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων