18/09/2023 18/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, θα μεταβεί, από 19 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου 2023, στην Αυστραλία, προκειμένου να μετάσχει στην Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας ως ένας εκ των εισηγητών Ιεραρχών σε αυτήν. Κατά την παραμονή του στην Αυστραλία, ο Σεβασμιώτατος θα...
18 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2023 - 14:52

Σε Αυστραλία και Κωνσταντινούπολη ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης Πρόδρομος

Διαδώστε:
Σε Αυστραλία και Κωνσταντινούπολη ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης Πρόδρομος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, θα μεταβεί, από 19 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου 2023, στην Αυστραλία, προκειμένου να μετάσχει στην Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας ως ένας εκ των εισηγητών Ιεραρχών σε αυτήν.

Κατά την παραμονή του στην Αυστραλία, ο Σεβασμιώτατος θα έχει την δυνατότητα της αναστροφής και της επικοινωνίας με τους Κρήτες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πέμπτη ήπειρο.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος θα μεταβεί, από 2 έως 5 Οκτωβρίου 2023, στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να λάβει μέρος στις εργασίες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην οποία προσεκλήθη ως συνοδικό μέλος, διά Σεπτού Γράμματος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, για ετήσια συνοδική θητεία.

Ο Σεβασμιώτατος θα επιστρέψει, συν Θεώ, στην έδρα του στις 6 Οκτωβρίου 2023.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων