19/04/2024 19/04/2024 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου 2024, η εκ Σερρών καταγομένη, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (Σ.τ.Ε.) κ. Ευαγγελία Νίκα. Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε την κ. Νίκα, στο Επισκοπείο Σερρών, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ. Π. Καρίπογλου και συζήτησε σε εγκάρδιο κλίμα...
19 Απριλίου, 2024 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2024 - 16:12

Στον Μητροπολίτη Σερρών η Πρόεδρος του ΣτΕ Ευαγγελία Νίκα και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ηλίας Κικίλιας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Σερρών η Πρόεδρος του ΣτΕ Ευαγγελία Νίκα και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ηλίας Κικίλιας

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου 2024, η εκ Σερρών καταγομένη, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (Σ.τ.Ε.) κ. Ευαγγελία Νίκα.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε την κ. Νίκα, στο Επισκοπείο Σερρών, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ. Π. Καρίπογλου και συζήτησε σε εγκάρδιο κλίμα ζητήματα επικαιρότητος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεολόγος, προσέφερε στην κ. Πρόεδρο, εκδόσεις της Σερραϊκής Εκκλησίας, ως ευλογία και αγαθή ενθύμηση της σημερινής επισκέψεως.

Ακολούθως το μεσημέρι, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Θεολόγο, επισκέφθηκε, στο Επισκοπείο Σερρών, o υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., κ. Ηλίας Κικίλιας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Νομό Σερρών.

Ο κ. Κικίλιας, αφού συζήτησε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Θεολόγο, σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, ζητήματα επικαιρότητος, κοινού ενδιαφέροντος και προβληματισμού, ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη της Εκκλησίας των Σερρών και της Νιγρίτης για την εγκάρδια δοχή και φιλοξενία, για τις πολύτιμες σκέψεις του και τον γόνιμο διάλογο, που ανέδειξε τις συγκλίσεις των σκέψεων και του γενικότερου προβληματισμού πάνω σε θέματα της τρεχούσης επικαιρότητος, αλλά και για τα τίμια ενθυμήματα, που του προσέφερε, σε ανάμνηση της συναντήσεώς τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων