Ι.Μ. Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου
19 Ιουλίου, 2024

Ερμούπολη: Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Τρουμπετάκη

Διαδώστε:

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στην περιοχή του Μάννα, ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, περιστοιχούμενος από Εφημερίους της Σύρου και τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο Μνημόμσυνο του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Τρουμπετάκη, με την παρουσία των οικογενών του, του εκπροσωπούντος τον Σεβ. Επίσκοπο Καθολικών κ. Πέτρο, Βικάριου π. Αντωνίου, του Βουλευτού Κυκλάδων κ. Φιλ. Φόρτωμα, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μάρκου Δαδάου και πολλών πιστών, από τις Ενορίες, που διηκόνησε ο μεταστάς.

Στην επιμνημόσυνη προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, αφού ανaφέρθηκε στην πορεία της ζωής του αειμνήστου Κληρικού και επεσήμανε την αγάπη του προς την Εκκλησία και το σεβασμό του προς τον Επίσκοπο και τον ιερό Κλήρο, συνεχάρη την Πρεσβυτέρα και τα παιδιά του για την αξιομίμητη στοργή και αγάπη με τις οποίες τον περιέβαλαν, κατά τα, εν ασθενεία, έσχατα χρόνια της ζωής του, και απηύθυνε σε όλους τους παραστάντες τις πατρικές ευχές και ευλογίες του.

Αύριο, Σάββατο, 20 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού, στην περιοχή του Επισκοπείο Σύρου.

Διαδώστε: