09/02/2022 09/02/2022 Τα Γραφεία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, η οποία εδρεύει στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην Ερμούπολη, επισκέφθηκε σήμερα εθιμοτυπικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, επί τη αποχωρήσει του έως και χθες Διοικητού Υποστρατήγου κ. Παναγιώτη Κοτρίδη, με τον οποίο είχε μια άριστη συνεργασία. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον νέο Διοικητή,...
09 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2022 - 15:35

Εθιμοτυπική επίσκεψη Μητροπολίτη Σύρου στην Πυροσβεστική

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη Μητροπολίτη Σύρου στην Πυροσβεστική

Τα Γραφεία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, η οποία εδρεύει στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην Ερμούπολη, επισκέφθηκε σήμερα εθιμοτυπικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, επί τη αποχωρήσει του έως και χθες Διοικητού Υποστρατήγου κ. Παναγιώτη Κοτρίδη, με τον οποίο είχε μια άριστη συνεργασία.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον νέο Διοικητή, Αρχιπύραρχο κ. Νικόλαο Μπάλση, καθώς και τον Πύραρχο κ. Άγγελο Κυρίτση, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Διοικητού των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Κυκλάδων, με την παρουσία και του Αντιπύραρχου κ. Παναγιώτη Μαυραγάνη, Υπευθύνου των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ερμουπόλεως.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και σε όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τον υποδέχθηκαν, με την ευλογία του Θεού και των Προστατών τους Αγίων Τριών Παίδων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων