15/02/2023 15/02/2023 Ο Αρχιπύραρχος κ. Γεώργιος Μπλόντζος ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του Προϊσταμένου των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά χθες στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄. Ο Σεβασμιώτατος τον καλωσόρισε, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή του, τον ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία, μεταξύ τής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ιεράς...
15 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2023 - 12:26

Εθιμοτυπική Επίσκεψη του νέου Ταξιάρχου των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στον Σύρου Δωρόθεο

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική Επίσκεψη του νέου Ταξιάρχου των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στον Σύρου Δωρόθεο

Ο Αρχιπύραρχος κ. Γεώργιος Μπλόντζος ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του Προϊσταμένου των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά χθες στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄.

Ο Σεβασμιώτατος τον καλωσόρισε, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή του, τον ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία, μεταξύ τής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ιεράς Μητρόπολης και τον διαβεβαίωσε για τη στήριξή της και του ιδίου στο σημαντικό εθνικό και κοινωνικό έργο, που επιτελούν τα στελέχη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

Ο Αρχιπύραρχος κ. Γεώργιος Μπλόντζος συνοδευόταν από τον απερχόμενο Προϊστάμενο Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τον Προϊστάμενο Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κυκλάδων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων