24/12/2021 24/12/2021 Κάλαντα παιδιών κάθε ηλικίας άκουσε και ευχές δέχθηκε και έδωσε ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’. Το Επισκοπείο Ερμουπόλεως Σύρου πλημμύρισε από τα τραγούδια και τα κάλαντα παιδιών κάθε ηλικίας και την αγάπη μεμονωμένων προσώπων και εκπροσώπων τοπικών Αρχών, Συλλόγων και Φορέων, μεταξύ των οποίων ο Λιμενάρχης Σύρου, ο Διοικητής της Ναυτικής Ακαδημίας Σύρου, ο...
24 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2021 - 21:23

Κάλαντα και ευχές στον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Κάλαντα και ευχές στον Μητροπολίτη Σύρου

Κάλαντα παιδιών κάθε ηλικίας άκουσε και ευχές δέχθηκε και έδωσε ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’.

Το Επισκοπείο Ερμουπόλεως Σύρου πλημμύρισε από τα τραγούδια και τα κάλαντα παιδιών κάθε ηλικίας και την αγάπη μεμονωμένων προσώπων και εκπροσώπων τοπικών Αρχών, Συλλόγων και Φορέων, μεταξύ των οποίων ο Λιμενάρχης Σύρου, ο Διοικητής της Ναυτικής Ακαδημίας Σύρου, ο Πρόεδρος και μέλη του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ και τα μέλη της Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ, που προσήλθαν και με αγάπη ευχήθηκαν στον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’, ο οποίος ανταπέδωσε τις ευχές όλων, ευχόμενος με τη σειρά του στα παιδιά καλή πρόοδο και σε όλους επίτευξη κάθε ευγενούς στόχου τους.

 


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων