15/04/2024 15/04/2024 Ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλουκ. Δωρόθεος Β΄ επεσκέφθη σήμερα την Έκθεση “20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ” του Δημοσιογράφου και Συλλέκτη κ. Θεόδ. Καρατζούνη, που παρουσιάζεται στην Αίθουσα “ΙΩΑΝΝΗ & ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΤΗ” του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης. Στην έκθεση εκτίθενται αναμνηστικά της διενέργειας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004, όπως επίσημος φάκελος και η...
15 Απριλίου, 2024 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024 - 14:39

Ο Μητροπολίτης Σύρου στην έκθεση “20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου στην έκθεση “20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ”

Ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλουκ. Δωρόθεος Β΄ επεσκέφθη σήμερα την Έκθεση “20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ” του Δημοσιογράφου και Συλλέκτη κ. Θεόδ. Καρατζούνη, που παρουσιάζεται στην Αίθουσα “ΙΩΑΝΝΗ & ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΤΗ” του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Στην έκθεση εκτίθενται αναμνηστικά της διενέργειας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004, όπως επίσημος φάκελος και η σημαία για τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων, πίνακες με καρφίτσες πέτου, οι επίσημες στολές των εθελοντών και τον λαμπαδηδρόμων, μέρος του επίσημου στολισμού της Αθήνας, διαπιστεύσεις, βραβεία, γκραβούρες διάσημων Ελλήνων εικαστικών, βιβλία, επίσημα έντυπα και προγράμματα, μετάλλια συμμετοχής, αντικείμενα των χορηγών που στήριξαν την διεξαγωγή των αγώνων.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη τον κ. Θ. Καρατζούνη για την πρωτοβουλία του αυτή, η οποία είναι εντεταγμένη στο πλαίσιο της πρότριτα διοργανωθείσης στη Σύρο από το Υπουργείο Αθλητισμού Εβδομάδας Αθλητικής, Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Παιδείας, Ιστορίας και Αξιών “Δημ. Βικέλας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων