11/10/2024 11/10/2024 Κατόπιν προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και του Προέδρου του Κωνσταντίνου Φιφλή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄μετέβη σήμερα το πρωί στο εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμουπόλεως, στις αίθουσες του οποίου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες, και τέλεσε στο αίθριό του τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους. Συμμετείχαν...
11 Οκτωβρίου, 2024 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2024 - 12:56

Ο Μητροπολίτης Σύρου τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου Δικαστικού Έτους

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου Δικαστικού Έτους

Κατόπιν προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και του Προέδρου του Κωνσταντίνου Φιφλή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄μετέβη σήμερα το πρωί στο εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμουπόλεως, στις αίθουσες του οποίου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες, και τέλεσε στο αίθριό του τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους.

Συμμετείχαν Πρόεδροι, Εισαγγελείς, Αντεισαγγελείς και Δικαστικοί, Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και Δικαστικοί Υπάλληλοι.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου για την ευγενική πρόσκλησή του, αναφέρθηκε στα πρόσωπα των Δικαστών, προς τους οποίους ευχήθηκε, με τις δίκαιες αποφάσεις τους, να διαπαιδαγωγούν τους ατακτούντες και να παραδειγματιζουν τους σωφρονούντες, και των Δικηγόρων, και επικαλέσθηκε την ευλογία του Προστάτου των Δικαστών Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στην ευθυνοφόρο αποστολή τους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων