18/08/2023 18/08/2023 Στο Στρατόπεδο «Λοχαγού Ζαφείρη Αποστόλου» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 18 Αυγούστου 2023, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμούπολης, στην οποία παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και συνεχάρη τον απερχόμενο Διοικητή, Αντισυνταγματάρχη ΠΖ κ. Βαρυπάτη Ιωάννη για την άριστη συνεργασία του με την Ιερά Μητρόπολη...
18 Αυγούστου, 2023 - 15:37

Ο Σύρου Δωρόθεος στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμούπολης

Διαδώστε:
Ο Σύρου Δωρόθεος στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμούπολης

Στο Στρατόπεδο «Λοχαγού Ζαφείρη Αποστόλου» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 18 Αυγούστου 2023, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμούπολης, στην οποία παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και συνεχάρη τον απερχόμενο Διοικητή, Αντισυνταγματάρχη ΠΖ κ. Βαρυπάτη Ιωάννη για την άριστη συνεργασία του με την Ιερά Μητρόπολη Σύρου και την ευγενή παρουσία του στην τοπική κοινωνία κατά τη διετή θητεία του στο νησί.

Παράλληλα, συνεχάρη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή του στον νέο Διοικητή του Τάγματος Ευνοφυλακής και ευχαρίστησε τους Εθνοφύλακες για την προσφορά τους στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της Σύρου.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων