16/07/2022 16/07/2022 Τη Θεία Λειτουργία και ιερό Μνημόσυνο ευσεβέστατης και φιλογενούς Μυκονίας τέλεσε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Παναχράντου Χώρας Μυκόνου ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος ομιλών προς το εκκλησίασμα ανεφέρθη στη διδασκαλία της Εκκλησίας για τη μετά θάνατο ζωή, την προσδοκία της Αναστάσεως και τη σημασία των ιερών Μνημοσύνων, και με λόγους παραμυθητικούς...
16 Ιουλίου, 2022 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2022 - 17:07

Στον Ιερό Ναό Παναχράντου Χώρας Μυκόνου ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’

Διαδώστε:
Στον Ιερό Ναό Παναχράντου Χώρας Μυκόνου ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’

Τη Θεία Λειτουργία και ιερό Μνημόσυνο ευσεβέστατης και φιλογενούς Μυκονίας τέλεσε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Παναχράντου Χώρας Μυκόνου ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος ομιλών προς το εκκλησίασμα ανεφέρθη στη διδασκαλία της Εκκλησίας για τη μετά θάνατο ζωή, την προσδοκία της Αναστάσεως και τη σημασία των ιερών Μνημοσύνων, και με λόγους παραμυθητικούς εξέφρασε τη συμπάθειά του προς τους οικογενείς της κεκοιμημένης.

Το μεσημέρι, θα πλεύσει για υπηρεσιακούς λόγους στην ιερά νήσο Τήνο και στη συνέχεια στην Άνδρο, όπου το εσπέρας θα τελέσει τον Εσπερινό στον ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Παλαιοπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων