24/09/2023 24/09/2023 Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, τα Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου, αφιερωμένου στους Αγίους Φίλιππο και Ευφροσύνη, στην περιοχή «Καντούνια» Μυκόνου. Συνεχάρη την οικογένεια των κτητόρων για τη φιλάγιο αυτή πρωτοβουλία της και προέτρεψε τους παρισταμένους Μυκονίους πιστούς να τηρούν τις παραδόσεις του τόσο παρεξηγημένου αυτού νησιού, τις οποίες οι πατέρες...
24 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2023 - 10:38

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου στη Μύκονο

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Παρεκκλησίου στη Μύκονο

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, τα Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου, αφιερωμένου στους Αγίους Φίλιππο και Ευφροσύνη, στην περιοχή «Καντούνια» Μυκόνου.

Συνεχάρη την οικογένεια των κτητόρων για τη φιλάγιο αυτή πρωτοβουλία της και προέτρεψε τους παρισταμένους Μυκονίους πιστούς να τηρούν τις παραδόσεις του τόσο παρεξηγημένου αυτού νησιού, τις οποίες οι πατέρες τους κληροδότησαν και να τις μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τους!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων