15/11/2018 15/11/2018 Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Περιφερειάρχη του ΛΑΟΣ κ. Θωμά Τουσιάδη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Νομού Φθιώτιδος, δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2018 στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε εγκαρδίως τον κ. Περιφερειάρχη και τα μέλη της επιτροπής και για αρκετή ώρα είχαν μια ευχάριστη και εποικοδομητική συνομιλία,...
15 Νοεμβρίου, 2018 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2018 - 14:34

Μέλη της Νομαρχ. Επιτροπής Φθιώτιδος στον Σεβ. Μητρ. κ. Νικόλαο

Διαδώστε:
Μέλη της Νομαρχ. Επιτροπής Φθιώτιδος στον Σεβ. Μητρ. κ. Νικόλαο

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Περιφερειάρχη του ΛΑΟΣ κ. Θωμά Τουσιάδη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Νομού Φθιώτιδος, δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2018 στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε εγκαρδίως τον κ. Περιφερειάρχη και τα μέλη της επιτροπής και για αρκετή ώρα είχαν μια ευχάριστη και εποικοδομητική συνομιλία, ενώ αντάλλαξαν απόψεις επί διαφόρων επικαίρων θεμάτων. Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Τουσιάδη και στα μέλη της Επιτροπής την από Θεού δύναμη στο έργο τους και κάθε ευλογία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων