14/11/2018 14/11/2018 Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Φάνης Σπανός επεσκέφθη το πρωί της Τρίτης 13 Νοεμβρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο στο Γραφείο του. Τον κ. Σπανό υπεδέχθη εγκαρδίως ο Σεβασμιώτατος και για αρκετή ώρα είχαν μία ευχάριστη συνομιλία και ανταλλαγή απόψεων επί διαφόρων επικαίρων θεμάτων. Ο κ. Σπανός ενημέρωσε τον Μητροπολίτη κ. Νικόλαο , ότι έχει...
14 Νοεμβρίου, 2018 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2018 - 14:24

Στον Μητρ. Φθιώτιδος ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Φθιώτιδος ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Φάνης Σπανός επεσκέφθη το πρωί της Τρίτης 13 Νοεμβρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο στο Γραφείο του.

Τον κ. Σπανό υπεδέχθη εγκαρδίως ο Σεβασμιώτατος και για αρκετή ώρα είχαν μία ευχάριστη συνομιλία και ανταλλαγή απόψεων επί διαφόρων επικαίρων θεμάτων.

Ο κ. Σπανός ενημέρωσε τον Μητροπολίτη κ. Νικόλαο , ότι έχει θέσει πλέον επισήμως την υποψηφιότητά εις τις επικείμενες εκλογές ως Υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και εζήτησε την ευχή του. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη στον κ. Σπανό και του έδωκε ως ευλογία εποικοδομητικά βιβλία ιστορικού ενδιαφέροντος των Εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων