14/05/2024 14/05/2024 Τα Εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Παντελεήμωνος Καμένων Βούρλων, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Όσιο Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη, θα τελέσει το Σάββατο 18 Μαϊου 2024 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.  Αναλυτικά το πρόγραμμα:  Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 19:00 μ.μ.: Ιερά Λιτανεία των προς εγκαινιασμόν Ιερών Λειψάνων, του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονος...
14 Μαΐου, 2024 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 14:53

Εγκαίνια Ιερού Παρεκκλησίου Οσίου Βησσαρίωνος Αγαθωνίτου στα Καμένα Βούρλα

Διαδώστε:
Εγκαίνια Ιερού Παρεκκλησίου Οσίου Βησσαρίωνος Αγαθωνίτου στα Καμένα Βούρλα

Τα Εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Παντελεήμωνος Καμένων Βούρλων, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Όσιο Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη, θα τελέσει το Σάββατο 18 Μαϊου 2024 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

19:00 μ.μ.: Ιερά Λιτανεία των προς εγκαινιασμόν Ιερών Λειψάνων, του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονος καθώς και των Ιερών Εικόνων του Ιαματικού Αγίου Παντελεήμονος και του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου επί τη αναμνήσει της καταθέσεως του Ιερού και Χαριτοβρύτου Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ναό της Λουτροπόλεως.

Εν συνεχεία κατάθεση Ιερών Λειψάνων και Αρχιερατικός Εσπερινός των Εγκαινίων στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων.

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

07:00 π.μ.: Όρθρος, Τελετή των Εγκαινίων και ακολούθως η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων